NUEVO SERVICIO A DOMICILIO!! Pregunta disponibilidad de tapas y arroces.
20% de descuento sobre el precio de la carta. Whatsapp 637 407 075

el blog

 Ca la Margarita un cèntric local on gaudir de tapes i especialitats en arrossos, a Roses

L’Àngel Campos i la seva mare Margarita havien estat durant molts anys a càrrec del Restaurant El Trull de Fortià, fins que l’any 2008, l’Àngel va obrir a Roses un restaurant al que li va posar el nom de la seva mare “Ca la Margarita”, situat al número 6 de la cèntrica plaça de Sant Pere, prop del port i davant mateix del Passeig Marítim i davant de la platja.

Actualment la Margarita torna a estar al capdavant d’El Trull de Fortià, mentre que Ca la Margarita ha estat renovat amb una nova decoració més lluminosa i agradable. El local, climatitzat, és petitet i acollidor, però té al seu davant una gran i espectacular terrassa a l’aire lliure i davant del mar, on poder gaudir i tastar les seves moltes especialitats en tapes, amb unes 40 variacions diferents que es poden demanar en tapes, racions o mitges racions; també hem de destacar la seva cuina casolana, com els seus diferents tipus d‘arrossos, paelles i fideuás, sempre amb peix fresc de la mateixa llotja local i el tradicional Suquet de Roses, entre altres plats de temporada.

“Ca la Margarita”ens ofereix també vàries opcions de carns a la brasa destacant el “pinxo”de mig metre, l’espatlla de xai rostit, galtes o una altra de les seves especialitats, els cargols, tot maridat amb els vins de la D.O. Empordà i d’altres reconegudes zones vinícoles.

També trobarem un menú especial diari de 21 euros, amb 6 primers i 6 segons plats a escollir, amb postra vi i Café inclòs. i un menú especial a les tardes, per “picar alguna cosa” a la tornada de la platja, amb una vintena de tapes. També es poden realitzar menús per a grups i colles de fins a 30 persones.

Per a més informació i reserves podem trucar al seu telèfon 972 15 38 31. “Ca la Margarita” ens ofereix un tracte familiar a uns preus raonables i és obert tot l'any de les 9 del matí a les 12 de la nit.

De l’11 de setembre a mitjans de juny tanca el dilluns i tot el mes de novembre per vacances.

Redacció, J.M.O.